Bewustwording en energetische bescherming

Bij bewustwording en energetische bescherming gaan we een onderzoek starten naar datgene wat jou in weg staat om datgene te doen wat je in je diepste binnenste heel graag wilt doen. We gaan kijken met jou toestemming, wat je diepste angsten zijn en wat de liefde, vrijheid, verbinding en geluk in de weg staat. Het gaat om het voelen van wat iets met je doet. Waar het voelen vandaan komt. Komt het van buitenaf of van binnenuit? Is het wat je voelt werkelijk van jou? Door meer contact te maken met het voelen, leer je weer naar je eigen gevoel te luisteren. Alleen is daar een eigen onderzoek voor nodig omdat er nogal eens de nodig kwetsingen en ruis op zit wat het contact kan verstoren. We kunnen op onderzoek gaan waarvoor je je zou moeten beschermen, waar je je autoriteit kwijtgeraakt bent en wat er nodig is om die weer terug te halen. We gaan je oorspronkelijheid aanboren die ongeloflijk krachtig is en die voor zichzelf mag gaan staan.

Ik vind het geweldig om met jou op zoek te gaan naar wie jij oorspronkelijke bent en samen het pad te gaan bewandelen om daar naar op zoek te gaan. 

Zit je met een vraag of heb je ergens hulp bij nodig waarbij deze manier van helen een mogelijke oplossing kan zijn, mail dan naar Info@praktijkcompassie.nl