Ben ik op de goede weg?


Ken jij dat ook? Dat je voor jezelf checkt of je nog op de goede weg bent? Ik soms wel. Dan kijk ik vanuit een andere demensie wat en wie naast en achter me staat en waar mijn weg is en wat daar is? Een gewoonte die ik eens in de zoveel tijd wel eens doe. Zo ook pas geleden. En ik keek toen naar de weg voor me en naast me stond een wijs persoon. Hij zei dat het anders deed en hij ging met zijn energie van de weg af naar zijn hoofd en ging met zijn aandacht naar zijn hartsbewustzijn.. ‘ (Wil je verder lezen? Klik dan op de blauwe letters.)


Maaiveld


Zonder dat wij het weten, worden wij achter de schermen beïnvloed. Waardoor we onze energie anders gebruiken dan waar we het van oorsprong voor bedoeld hebben. Dit kan de oorzaak zijn van de meeste van onze geestelijke en lichamelijke klachten.

Over dit thema ben ik al jaren met dit onderzoek bezig. Dit komt voort uit het feit dat ik vastliep op biijna alles wat ik deed. Ik kreeg migrane zodra ik ergens helemaal voor ging en ik daar plezier in had. En kwam dan regelmatig terug, als ik op die plek bleef. Voor mij was dan het beste om te gaan stoppen met datgene wat ik deed. Geregeld was ik hier heel hardleers in, voor ik hier echt aan toegaf. Dit heeft mijn leven wel heel erg ingeperkt. Ik begreep er niks van. Waarom lukte het mij niet en andere mensen wel. Nu weet ik dat ik dan verbinding maakte met een puurheid in mezelf en daardoor onbewust verbinding maakte met mijn oorspronkelijkheid. ( misschien herken je deze energie van baby's en kleine kinderen). Door hier verbinding mee te hebben stak ik energetisch, zonder hier bewust van te zijn, boven het maaiveld uit.(Wil je verder lezen? klik dan op de blauwe letters)

twee kanten van een munt


Stel dat ieder mens op aarde in verbinding staat met zijn of haar munt. En de munt staat voor alles waar wij in het leven mee te maken hebben. Over het algemeen hebben we veel vanuit één gezichtspunt geleefd. Datgene wat we geleerd hebben en naar datgene wat we denken wat we waarnemen. De munt is zo vast gaan roesten op een kant. Eén kant van het leven wordt dan maar belicht en beleefd. Deze kant wordt in de beleving veel mooier gemaakt dan het werkelijk is. Al leef je ( als je alleen deze kant maar belicht) alleen maar licht en liefde, doordat er een deel verborgen is, zal dat gaan vertroebelen en leef je in wereld van schone schijn. De mens raakt zo van de andere kant steeds meer vervreemd waardoor ze niet meer weten waar die eigenlijk voor staat. Die kant wordt, omdat het onbekend is, dan gauw als eng en duister ervaren, alleen is dat ook zo? (Wil je verder lezen? klik dan op de blauwe letters)