Maaiveld

Je kan het maaiveld zo zien. Het maaiveld staat voor een veld, voor als je van daaruit iets manifesteert, het ook binnen het maaiveld blijft. Je voedt dan onbewust het ‘maaiveld’. Ergens komt de manifestatie van buiten jezelf. Het lijkt dan wel het allemaal goed loopt en gaat, alleen is dat de vraag. Om het maaiveld is er, laten we zeggen stromende energie of het voedende veld. Als je daarbij kan, manifesteer je, puur van binnenuit, vanuit neutraliteit en dan kom je in het eigen voedende veld van de stroom. En kan je alles creëren en manifesteren wat je maar wilt.

Hoe het dan bij mij werkte, was dat iets me telkens naar het voedende veld trok, alleen zaten er nog te veel overtuigingen vanuit het ‘maaiveld’ in mij, waardoor ik elke keer weer terug in maaiveld terecht kwam. Iets manifesteren vanuit het maaiveld lukte me niet en in het voedende veld komen ook niet. Ik zat in een soort facuum wat daar tussen in lijkt te zitten.

En na een grondig onderzoek te hebben gedaan, weet ik het helemaal zeker, ik ben op de goede weg. Voor mij is het nu helder. Ik ben hier niet voor niks, ik ben hier met een oorspronkelijk doel en daar wil ik voor gaan. Er zijn krachten die andere doelen hebben en die op een slinkse wijze zich willen bemoeien met ons leven. Dit doen zij via het maaiveld.. Zolang zij onzichtbaar zijn en wij niks over hun weten, kunnen zij dit doen. Maar zodra het ongeziene gezien wordt, zal het zich openbaren. Dat is een natuurwet die Albert Einstein al eens ontdekt heeft. Nu ik hier bewustzijn op te heb,, kan ik er nu ook naar handelen, het manifesteren en in de stroom houden en echt leven!

Nanda van Wolfswinkel