Kosmisch bewustwording

Met een kosmtisch bewustwording en heling is veel mogelijk en kan je veel helen. In de oorsprong is alles heel, en van daaruit kan alles weer geheeld worden. Het enige wat er van je gevraagd word is om er 100% achter te staan en voor 100% er voor te gaan. En daar zit vaak het probleem. We hebben gewoon met heel veel lagen en systemen te maken. Al heb hierin alles nog niet in mijn bewustzijn. Toch is het mogelijk om het aan te gaan en het stukje bij beetje te ontrafelen.

Een kosmischebewustwording is een bewustwordingsproces van wie jij bent als mens en wat de mogelijkheden en waar de beperkingen zijn als mens. Het bewustzijn van ons als mens is inmens groter dan we zelf denken te zijn. Met het groter zijn wordt bedoelt dat met je aandacht naar binnen gaat ipv het buiten jezelf te gaan zoeken. Vanuit ons innerlijk zijn kunnen we vanalles creeren en manifesteren. Dit kan zelfs tot in het DNA geheeld worden. Dit doen we door eerste de diepte in te gaan en we op zoek gaan wat er speelt en daarna op een positieve manier op de velden om ons heen in te gaan werken. De mens heelt zo zichzelf en dat is het grootste kado wat je jezelf kan geven.

Met kosmisch bewustwording wordt ook bedoelt dat we ons bewust mogen worden dat er meer levens zijn dan alleen hier op aarde. En dat dit weldegelijk invloed heeft op ons leven hier op aarde. En dat dit een belangijk gegeven is in ons bewustzijns proces. Zonder dit te onderzoeken is het moeilijk om erachter te komen, hoe het leven werkelijk in elkaar steekt.

Zit vanalles je tegen? Dan is meer de vraag, wat voor een waardevol mens ben jij en heb je door waardoor jou dit overkomt? Wat willen ze niet dat jij of je kind mee naar buiten komt? En hoe en en waarom is deze creatie tot stand gekomen?

Citaat uit het boek pad van kracht van de schrijfster Barbara Marcinak: "Werkelijkheid wordt in de geest opgebouwd. Degene die proberen je geest te stelen, of af te sluiten hebben deze geheimen al heel, heel lang verborgen gehouden.''

Wil je meer bewustwording over jezelf en wat voor invloed jij hebt op je eigen heling? Of zit je ergens mee en wil je met mij in contact komen? Mail dan naar info@praktijkcompassie.nl