Wie ben ik?

Mijn naam is Nanda van Bentum

Mijn praktijk is ontstaan nadat ik jaren aan mijn eigen bewustzijn heb gewerkt, drie verschillende opleidingen heb afgerond, diverse cursussen, lezingen en trainingen heb gevolgd. Op één of andere manier was er elke keer emotioneel en lichamelijk niet echt een klik met datgene waar ik mee bezig was. Ik blokkeerde dan, werd moe of ziek waarbij ik niet helemaal in de stroom mee kon gaan. Met het verloop van dit alles ben ik erachter gekomen dat ik het groote plaatje nodig heb en dat het bewustzijns proces groter en meer is. Het is meer een kosmisch bewustzijns proces. Door het kosmische deel erbij te betrekken begint beetje bij beetje het plaatje meer compleet te worden. Heel veel zaken waarbij ik emotioneel of lichamelijk blokkeerde waren komisch van aard. Nu ik vanuit die diepere inzichten en vanuit het diepere voelen aan het werk ga,weet ik als er me wat belemmerd, dat dit om aandacht vraagt. Ergens ben ik dan niet bij mezelf gebleven. En het vraag dan aandacht om dan dieper in mezelf te gaan voelen wat er speelt. Ik kan me hierdoor ook beter voelen en voelen wat per moment wel en niet goed voor me is.

Eindelijk weet ik wat mijn pad is en wie ik van oorsprong ben. Ik ben mijn oorspronkelijkheid terug aan het vinden en wil met compassie, liefde en vanuit mijn pure zijn, de mens tegenover mij ondersteunen om ook weer in zijn of haar oorsponkelijkheid te kunnen staan, wetende dat we allen gelijk en we allen één zijn.


Voor mij is het leven een groot onderzoek en daarin mag" de waarheid van nu, mag anders zijn dan de waarheid van gisteren.”   Ik ben mezelf zeer dankbaar dat ik mezelf hier zoveel vrijheid in heb gegeven. Zo kan ik in de stroom blijven en groeien.